Enriqueta Cebrián Alonso

Formació

ESTUDIS UNIVERSITARIS

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València.

Diploma d`Estudis Avançats DEA, Departament d’Història de l’Art. Universitat de València.

Curs d’especialització en Competències Directives i Gestió d’Equips de Treball. Universitat Oberta de Catalunya. 15 crèdits ECTS.

ESTUDIS A L’ESTRANGER

Titulada en Restauració de Pintura per l’Istituto Italiano per l’Arte, l’Artigianato e il Restauro. Roma. Amb la qualificació de 30 sobre 30.

Pràctiques amb el mestre restaurador Erasmus Weddigen en la restauració de la pintura mural al fresc Natività, s. XVI i dels falsos marbres de l’altar major (1770-1771), de l’església de San Michele Arcangelo. San Michele in Teverina. (Viterbo). Itàlia.

Pràctiques de restauració de pintura mural a mezzo fresco de La stanza di Apollo, s.XVI. Col·legio Nazzareno. Roma. Dirigides pels mestres restauradors Gianluigi Collalucci i Bruno Baratti del Laboratorio di Restauro dei Musei Vaticani.

Seleccionada entre 80 candidats com a única representant de l’Estat Espanyol per a la realització del 12th International Course on the Technology of Stone Conservation. ICCROM/UNESCO. Venècia.

Pràctiques per a l’estudi, diagnòstic i proposta de intervenció en la façana principal de l’església de Santa Maria Formosa a Venècia. ICCROM/UNESCO i Sovraintendenza per i Beni Artistici di Venezia.


Dibuix a tinta xinesa d’una de les lunetes de La stanza di Apollo al Col·legio Nazzareno de Roma. Dibuix Enriqueta Cebrian

Detall de La Verità